Két héten belül jöhet a Meizu E2

Aki emlékszik a tavalyi év végén kiszivárgott Meizu-roadmapre, az most bizonyára meglepődött, hiszen a hivatalosnak tűnő naptáron semmilyen formában nem szerepelt E-szériás termék. A cég egyik vezetője, Li Nan azonban beszélt már az újdonságról, ezek alapján teljesen új formanyelvre, az M-szériához képest pedig komoly különbségekre számíthatunk. Ehhez képest az április 26-ára szóló sajtómeghívón szereplő telefon egy Meizu M5s-nek tűnik, szóval még kíváncsibban várhatjuk a két héten belül esedékes rendezvényt.

A sajtómeghívó sejteti az újdonságot
A sajtómeghívó sejteti az újdonságot [+]

Korábban a TENAA kapcsán megtudhattunk már némi információt egy eddig ismeretlen (M621C-S) Meizuról, ezek alapján nyolcmagos, 1,8 GHz-s processzort, 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, 2, 3 és 4 GB-os RAM-opciókat, illetve 16, 32 és 64 gigabájtós tárhelyeket várhatunk, a hátlapon 13, az előlapon pedig 5 megapixeles kamerával. Hamarosan mindenre fény derül!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu X is

    A mai sajtóeseményen nem csak a Meizu csúcsgépe, a Pro 6 Plus kapott szerepet, de a renderképek alapján vitatott külsejű Meizu X is bemutatkozott.

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

  • Hivatalosan is bemutatkozott a Meizu M3E

    Kitartó találgatások előzték meg a Meizu, akkor még csak sejthetően E szériáját, ami a mai sajtóeseményen végre hivatalosan is felfedte magát.

Hirdetés