Hivatalosnak látszó renderek a Galaxy S20-családról

A kettéosztott kamerasziget valószínűleg tényleg meglesz az Ultra esetén, a sima változatok azonban hagyománykövető designnal érkezhetnek.

Közeleg a Samsung Galaxy S20-széria bemutatója, és ha hihetünk a legutóbbi hangoknak, akkor az újdonságok egy trióban érkeznek, a Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra modellekkel ismerkedhetünk meg a közeljövőben. Persze az információk és a képek a premierig is folyamatosan szivárognak, és bár ebből nyilván semmi nem nevezhető hivatalosnak, a képek már elég közel vannak ahhoz, amit reálisan elképzelhetünk az újdonságokról.

[+]

A normál Galaxy S20 és S20+ modellek esetén 2.5D lekerekítésekkel operáló, középső kameralyukas kialakítású AMOLED kijelzőt fogunk látni, míg a lentebb látható Ultra változat kapcsán az Edge-szerű, 3D-s lekerekítés lesz megfigyelhető. A sima Galaxy S20 (a képen ez a Cloud Blue kék) kameraszigetén három kamerát figyelhetünk meg, míg a Galaxy S20+ (a lenti képen lévő Cosmic Gray szürke) kapott egy negyedik érzékelőt is, ezek pontos elrendezéséről még nem tudunk semmit.

[+]

Bixby-gomb várhatóan nem lesz, az oldalsó gombok jobb oldalt fognak tömörülni a szokásos bekapcsoló- és hangerőszabályzó-vonalon. A csúcshardvert (Snapdragon 865 vagy Exynos 990) nyilván mindhárom mobilt megkapja, és állítólag az 5G sem csak a legdrágább változat privilégiuma lesz, az S20-ba 6,2, míg az S20+-ba 6,7 hüvelykes 1440p panel kerülhet.

[+]

A Galaxy S20 Ultra igen méretes kameraszigetet kap a többiekhez képest, ennek kapcsán korábban már lehetett hallani tippeket az elrendezésről: állítólag 108 megapixeles főkamera, a 12 megapixeles ultraszéles lencse, a 3D ToF egység és a LED villanó kap helyet a sziget felső részén, alulra pedig a 100x-os hibrid zoomot markánsan kiemelő periszkópos egység kerül, ami egyébként 48 megapixeles szenzorral operál és 10x-es optikai zoomra lehet képes.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés