Ilyen lesz a Google Pixel 7a kékben

Távolról maximum a szín segíthet megkülönböztetni a Pixel 7-et és 7a-t.

Közeleg a május és a Google I/O 2023 és minden jel arra mutat, hogy a Google Pixel 7a okostelefon ott kerül bemutatásra. A telefonról szinte már mindent tudni, május 10-én lényegi új információ már csak a telefon ára lehet. A Pixel 7a-t a Google Tensor G2 lapka hajthatja, valamint a 90 Hz-es kijelző is belekerülhet az idei A-modellbe. A kamerahardver ugyanakkor marad kicsit a Pixel 7 és 7 Pro nyújtotta alatt, de valamivel a 6a fölé nőhet.

Ilyen lehet a Pixel 7a három színeIlyen lehet a Pixel 7a három színeIlyen lehet a Pixel 7a három színe Ilyen lehet a Pixel 7a három színe (forrás: 9to5Google) [+]

A hardver mellett pedig megjelenésében is közelebb léphet az A-széria a Pixelekhez, a 9to5Google által közzétett fotókon úgy tűnik, a keret és a kamerákat házaló csík fémből lesz — erre utalnak a képeken a kereten látható antennakivezetések —, a kijelző körül kicsit vastagabb káva várható a Pixel 7-nél, a hátlap pedig üveghatású műanyagból készül. A fotók egy új színt is megmutatnak, a fekete és a fehér mellett idén világoskék lehet az A-széria. A kék jóval visszafogottabb, mint az első Pixel mobil “igazán kék” színe, de azért látványosabb, mint a 4a-ban látott.

A Pixel 6a zöld színű volt a fekete és fehér mellett, a 7a kék lehetA Pixel 6a zöld színű volt a fekete és fehér mellett, a 7a kék lehetA Pixel 6a zöld színű volt a fekete és fehér mellett, a 7a kék lehet A Pixel 6a zöld színű volt a fekete és fehér mellett, a 7a kék lehet (forrás: 9to5Google) [+]

Pletykák alapján 449 és 500 dollár / euró körüli amerikai dolláros bevezető árazásra lehet számítani, ami csak abból a szempontból teszi nehézzé a telefon helyzetét, hogy akciókban a Pixel 7-et is be lehet már szerezni ennyiért. Arra mutató jel viszont egyelőre nincs, hogy a Pixel 7a Magyarországon hivatalos forgalmazásba kerüljön.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés