Nincs több titka a Pixel 7a-nak

Kiszivárogtatták, kicsomagolták és kivesézték minden tulajdonságát.

Már csak pár nap van a 2023-as Google I/O fejlesztői konferenciáig, ahol a Pixel 7a biztosan, a Pixel Fold pedig várhatóan bemutatkozik, noha a leghamarabb a középkategóriás telefonhoz lehet majd hozzájutni.

Annyira hamar, hogy az indiai forgalmazás a keynote utáni napon, május 11-én indul, bár az nem derül ki, hogy előrendelés vagy konkrét kiszállítás formájában. Ez a hivatalos Tweet mindenesetre azt is jelzi, hogy az észak-amerikai és európai piacokon is legkésőbb jövő hét csütörtöktől veheti fel a Google a rendeléseket – nem bánnánk, ha hazánk is a célországok között lenne.

Erre a hírre beindult az internet, és most már a készülékről, a dobozáról és a specifikációjáról is záporoznak a remek minőségű kémfotók, ami ugye nem hivatalos forrást jelent, ám a felvételek hitelesek és a Google sem bánkódik egy kis ingyenreklám miatt. A képeken amúgy eséllyel a sajtónak és influencereknek kiküldött Pixel 7a-k láthatók, de a korai készletre is rámehetett valaki mobilkamerájával.

A fenti kollekció pedig a hivatalos információt kombinálja a nem hivatalossal: megtekinthető a specifikáció és a három színváltozat úgy, ahogy majd a Google termékoldalán megjelenik, ám egyelőre a képek kémforrásból láttak napvilágot.

Roland QuandtRoland QuandtRoland Quandt Roland Quandt (forrás: https://twitter.com/rquandt) [+]

Megerősíti a lista a 6,1"-en és 90 Hz-en ragadt FHD+ OLED panelt és a 12 + 12 + 8 megapixeles kameraszettet váltó 64 (normál) + 13 (ultraszéles) + 13 megapixeles kollekciót (szelfi). Az akkumulátorról sokat az összefoglaló nem árul el, ám bejön a képbe a vezetékmentes töltés, a Tensor G2 chippel pedig újfent nem lesz panasz a sebességre.

Előzmények

Hirdetés