Íme, a hajlítható ROG Phone

Egyszer hajlítható sajnálatosan, és nem éli túl a műveletet.

Nem kapott kreatív vérszemet a Tech Aesthetics csapata, és készítette el a hajlítható iPhone V után az összecsukható ROG Phone 6-ot, a idei gaming telefon bajnok Zack Nelsonhoz jutott el pár hónap késéssel. Mivel ugyanakkor a meggyötört, nyári variáció és az őszi, mediatekes ROG Phone 6D közös alapokon nyugszik, releváns a JerryRigEverything YouTube csatorna tesztje.

Annál is inkább, mert az elődje kettétört Nelson hajlítópróbáján, pedig a legtöbb mobilkészülék, az olcsóbban árazottakat beleértve állja a sarat vázszerkezeti gyenge pont nélkül. A Gorilla Glass Victus képernyővédő üveg itt is a Mohs-skála 6-os keménységű vésőjétől és felfele karcolódik meg látványosan, ez beleillik a mai mobilok sorába.


(forrás: JerryRigEverything) [+]

Az alumíniumkeret festését ugyan le lehet kapargatni, de azért szeleteket nem könnyű levágni belőle, a Gorilla Glass 3 hátlap pedig különleges kialakításával és másodkijelzőjével együtt is karcálló. A 6,78"-es OLED panel nem veszi jó néven az öngyújtólángos hevítést, fél perc után a szeánsznak örökös nyoma marad. Ám sokkal fontosabb kérdés: erősödött-e a vázszerkezet egy év alatt?


(forrás: JerryRigEverything) [+]

A válasz egy sajnálatos nem: Mr. Nelson egy mozdulattal kettétörte ezt a készüléket is, egyszer használatos, pontosabban egyszer sem használható hajlítható telefont képezve. Ez akkor is roppant kellemetlen az Asusra nézve, ha egyébként nem így szokás egy ROG Phone-nal játszani – a mindennapok során mégis összetalálkozható domború tárggyal vagy hátsóval, és a vázszerkezet nem bírja az efféle terhelést. Félmillió forintos variációkkal pedig illene.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés