Immár biztos: Európába érkezik a One M9+

Egy dolog már most biztosan kijelenthető: a HTC nagy erőkkel készült a 2015-ös évre, hiszen piacra került már a One M9, a One E9+, a One ME, valamint a One M9+ is. Ezek mindegyik prémium anyahasználattal és felső kategóriás specifikációval rendelkezik, más kérdés, hogy a Snapdragon 810 SoC miatt az eddig európai csúcsmodellként emlegetett One M9 sajnos csúnyán megbukott, ami a vállalat részvényeinek értékét is nagyon negatívan érintette. Most viszont úgy tűnik, hogy a zászlóshajó szerepkörét az öreg kontinensen is a One M9+ veszi át, hiszen a tajvani vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy a termék Európában is kapható lesz.

A One M9+ a hasonló készülékház ellenére meglehetősen sok dologban különbözik a One M9-től, hiszen az előlapon immár egy 5,2 hüvelykes, QHD felbontású kijelző található, a képpontsűrűség értéke 565 ppi. A HTC, tanulva az eddigi hibákból, a Snapdragon 810 chipsetet is leváltotta, helyette egy 64 bites MediaTek Helio X10 chipset duruzsol a hátlap alatt, a processzor nyolc 2,2 GHz-en pörgő maggal rendelkezik.

Extra még az előlapon található ujjlenyomat-olvasó és a kamera mellé helyezett mélységérzékelő szenzor. Más téren nincs differencia a termékek között, 3 GB RAM, 20 megapixeles, f/2.2 rekeszértékű Toshiba fényképező, 4 megapixeles UltraPixel szelfi optika és 2840 mAh kapacitású akkumulátor jellemzi a készüléket. A várható ár egyelőre nem ismert, de ha a One M9-ből indulunk ki, a One M9+ sem lesz olcsó mulatság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés