Csúcsfelszereltséget kaphat a Zopo phabletje

Nagy csata dúl mostanság a mobiltelefonos piacon, és habár az Apple és a Samsung még vezeti a listát, rendkívül nagy sebességgel törnek előre az egyre ismertebb kínai brandek is. Egyik ilyen nagy terveket szövögető cég a Zopo, mely a hírek szerint egy igazán ütős phablettel készül.


[+]

Az eszköz 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel debütálhat, ám ami még ennél is talán egy kicsit megnyerőbb, az a MediaTek Helio X20 chipset beszerelése, hiszen ebben az SoC-ben egy 10, azaz tíz magos processzor dübörög. Az alkalmazások futtatását 4 gigabájnyi rendszermemória segíti majd.


[+]

Fényképezni a hátlapon található 20 megapixeles szenzorral lehet majd. A phablet további vonzerejét képezi a képernyőt körülvevő rendkívül vékony káva, valamint az ujjlenyomat-olvasó. Nem csak ezzel üthet nagyot majd a Zopo, hanem egy tizenkét magos processzorral ellátott mobillal is, amire azonban még jövő év elejéig biztosan várni kell. Az egy tucatnyi processzormagot egyébként a HTC-nél is erősen számításba veszik, ahol elméletileg majd a One A9-ben dolgozhat a nagyteljesítményű CPU.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zopo

Előzmények

Hirdetés