Infografikán a Hydrogen One specifikációja

Tavaly mutatták be, de idén lesz elérhető a Red Digital Cinema holografikus kijelzővel megáldott okostelefonja, bár a titán változat megjelenése jó eséllyel jövő évre csúszik. A késedelem oka a konstrukció megalkotása mellett a Hydrogen One képességeiben is rejlik, élén az 5,7"-es, Leia 2D-s és holografikus H4V LCD panellel, 1440 x 2560 pixelen. A dupla előlapi (8,3 megapixel) és dupla hátlapi kamerák (12,3 megapixel) természetesen alkalmasak H4V kép- és videoanyag rögzítésére, hiszen erről szól a phablet, amit a gyártó elsősorban alkotóknak, filmeseknek álmodott meg.


(forrás: PHFX) [+]

Az alumínium és a titán variáns is kevlárral megerősített konstrukciót kapott hátul, és Gorilla Glass védőüveget elöl. A Hydrogen One dupla hangszóróval lett felszerelve, A3D Spatial Surround Sound képességekkel. Felülre mehet a 3,5 milliméteres jack dugó, alulra pedig a Type-C kábel. A hangerőt a bal oldalon lehet állítani, a képernyő pedig a jobb oldali bekapcsolóval villantható fel – ugyanez a billentyű ujjlenyomat-olvasóként is szolgál.

Hátul POGO konnektor is van kiegészítők csatlakoztatására, a fémváz pedig 4500 mAh-s telepet rejt. A készülék 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót kapott, az SoC-t a Red nem nevezi meg. Elvileg az alumínium kiszerelés még ebben a hónapban az előrendelők kezébe jut.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RED

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés