Innovációs díjat kapott a Wiwe

A 2017-ben bemutatott ultramobil EKG természetesen nem helyettesíti a rendszeres orvosi vizsgálatokat, ellenőrzést és a tizenkét elvezetéssel dolgozó berendezéseket, de bizonyítottan hatékony diagnosztikai eszköz, amit számos kardiológiai szakrendelésen alkalmaznak. A trükk az, hogy a rendszeres mérések olyan tényezőkre és mintázatokra hívják fel a figyelmet, amit eseti mérésekkel nagyon nehéz detektálni.


[+]

A magyar fejlesztésű Wiwe tavaly már elnyerte a Magyar Formatervezési Díj Termék kategóriájának fődíját és tény, hogy nagyon jól néz ki a maga egyszerű diszkréciójával. Idén szakmai elismerést is bezsebeltek, az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2018. évi Informatikai Innovációs Díját a Sanatmetal Kft. kapta a WIWE szívdiagnosztikai eszközért.


[+]

Kevésbé hivatalos, de szintén meggyőző eredmény, hogy a Schön Klinik Neustadt in Holstein kardiológiai osztálya által végzett teszt alapján a Wiwe a legjobb ár/érték/teljesítményű készülék a tesztben résztvevő mobil eszközök között. A vizsgálatban részt vett a negyedik generációs Apple Watch is, amelyen a szükséges engedélyek beszerzését követő legutóbbi szoftverfrissítés szintén elérhető az EKG funkció. Az órához vásárolható Kardia Band szíj minden esetben felismerte a pitvarfibrillációt, az óra önmagában viszont kevésbé pontos, mint a lényegesen kedvezőbb árú Wiwe.

Azóta történt

Előzmények

  • A WatchOS 5.2-vel nálunk is elérhető az EKG!

    A CE-jelzés megszerzése után végre a magyar Apple Watch 4-felhasználók is használhatják az egészségügyi funkciót.

  • Dizájn díjat kapott a Wiwe

    A magyar fejlesztésű mobil EKG elnyerte a a Magyar Formatervezési Díj Termék kategóriájának fődíját. Mi is mondtuk, hogy jól néz ki.

  • Megérkezett az negyedik Apple Watch

    40 és 44 milliméteres kivitelekben, nagyobb kijelzővel, erősebb hangszóróval, EKG-szenzorral és Bluetooth 5.0-val kerül piacra.

Hirdetés