Ismerős küllemmel érkezik a Razer telefon

Még mindig nem jelenthető ki hivatalosan, hogy a Razer belép a mobilpiacra, ám november 1-jei „eddigi legnagyobb” bejelentésének a posztere és a GFX Bench adatbázisa is arra céloz, hogy egy okostelefonnal bővül a perifériáiról és számítógépes megoldásairól ismert, elsősorban a hardcore gamereknek dolgozó vállalat portfóliója.


A Nextbit Robin szögletessége üdítő volt a kerekded mobilok tengerében [+]

Még egy információmorzsa előrevetítette mindezt: az év elején a Razer felvásárolta a fent látható, Robin nevű okostelefont piacra dobó Nextbit startup-ot, és így annak a dizájnjáért felelős csapatát, a vállalatnak ugyanis tetszett a mobil minimalizmusa és formai koncepciója. Olyannyira, hogy ha a TechByte frissen közzétett fényképe hiteles, a Razer telefon a Robin megjelenése előtt fog tisztelegni.

Az állítólagos Razer telefon, a Robinhoz hasonló szögletességgel
Az állítólagos Razer telefon, a Robinhoz hasonló szögletességgel (forrás: TechByte)

A szögletes forma az előzetes információk szerint 5,7"-es QHD megjelenítőt fog majd közre, ami alatt a Snapdragon 835 dolgozhat 8 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében. Amennyiben a fotó hiteles, a hátlapra dupla kamerarendszer kerülhet, legalább egy szenzor esetében 12 megapixeles felbontással. Az előlapi modul 8 megapixeles a GFX Bench adatbázisa szerint.

Azóta történt

Előzmények

  • Itt a speci a Razer telefonhoz

    Meglepetések nincsenek: a ma elérhető legerősebb Snapdragon lapkakészlettel és egy rakás rendszermemóriával futhat be az első Razer telefon.

  • Érkeznek a Razer gamer telefonok?

    Új kategóriát teremthetnek a Bloomberg által megszellőztetett termékek, amelyeknek egyelőre a fejlesztésére keresi a Razer a tőkét.

  • Nagy tervei vannak a Razernek

    A Nextbit felvásárlásával nem kizárt, hogy a Razer a mobilpiacon is megjelenik, nyilvánvalóan megőrizve a gamer tematikát.

  • A Razer kezében a Nextbit

    A Kickstarteren életre hívott Robin mögött álló startup a gaming és PC világban népszerű Razer kötelékébe került.

Hirdetés