Itt a speci a Razer telefonhoz

A számítógépes perifériákat és laptopokat is piacra dobó Razer tegnap egyenesen az eddigi legnagyobb leleplezésének titulálta november 1-jére tervezett sajtóeseményét, ahol a kép utalása és a pletykák szerint egy okostelefonról hull majd le a lepel. Nem is akármilyenről: a tippek szerint egy igazi, hardcore gamereknek szánt masináról, és ennek megfelelően érdemes az elérhető legerősebb specifikációra számítani. Most ehhez érkezett friss adalékanyag a GFX Bench adatbázisából, persze nincs garancia arra, hogy minden (vagy akár egyetlen) adat hiteles.

Az Android Razer Edition néven teljesítményteszten járt masina saját listázása szerint 5,7"-es képátlóval rendelkezik, a felbontása pedig 1440 x 2560 pixel, azaz QHD, 16:9-es képaránnyal. A rendszerchip a Snapdragon 835 az Adreno 540-es IGP-vel. Memóriából nem kevesebb, mint 8 GB, tárolóból pedig 64 volt a tesztet futtató ketyerében, amely 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerával látogatott el a GFX Benchhez, 7.1.1-es Androiddal a fedélzeten.


A Nextbit Robin formabontó volt kívül-belül, a mögötte álló csapat már a Razer munkaállományát erősíti [+]

Bár úgy tűnik, tényleg mobilpiacra lép a Razer, nem teljesen tapasztalatlanul teszi: a Robint gyártó Nextbit startup felvásárlásával és szakértelmével, illetve saját tapasztalataival és a megfelelő partnerekkel potenciálisan egy remek készülékkel indíthat. Aztán persze majd a gyakorlatban derül ki, hogy mennyire sikerült jól az indulás – alig várjuk, hogy erre választ kapjunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés