Itt van az első fotó a Motorola Razr 50 Ultráról

Marad a nagy méretű külső kijelző, és nincs más látványos változás egyelőre.

Sorra gyűjti az engedélyeket Indiában a Motorola Razr 50 Ultra, amiből arra lehet következtetni, hogy hamarosan piacra kerül a kinyitható készülék arrafelé, amiből idővel globális start is lesz. Az eddigi információk alapján csak 12/512 GB-os kivitel lesz, de azt a szokásos fekete mellett kék, narancssárga és zöld színekben is meg lehet majd vásárolni. A Razr 40 Ultra utódja az XT-24510-3 és XT-2453-1modellszám alatt is feltűnt már, egyelőre a hardverről viszont nincs biztos információ. A Snapdragon 8+ Gen 1-es SoC helyett a Motorola valószínűleg újabbat választ majd.

Ez az első fotó a Razr 50 Ultráról
Ez az első fotó a Razr 50 Ultráról (forrás: 91mobiles) [+]

Van viszont két kép a telefonról, hála a 91Mobilesnak, ezen pedig jól látszik, hogy az elődhöz képest nem lesz dizájnváltás. A két külső kamera egymás mellett kap helyet, a fedlapot pedig elfoglalja a kijelző. A telefon alsó fele a képek alapján marad üveg, és nem vált a sima Razr 40-en látott műbőrre. A belső panelen viszont mintha kisebb lenne a hajlítási gyűrődés a zsanér felett, de a keret és a hajtási mechanika nem változik.

Tavaly június elsején mutatta be a Motorola új készülékét, úgyhogy a friss verzió is várhatóan nyár elején debütál majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés