Itthon is megvásárolható a Samsung Galaxy S23 FE

A hivatalos viszonteladó partnerek, köztük a szolgáltatók pedig január közepéig egy Galaxy Buds FE fülhallgatót is hozzácsapnak a csomaghoz.

A Samsung októberben mutatta be a Galaxy S23 FE (Fan Edition) készüléket, ami rögtön a csúcsszéria alapmodellje után következik a táplálékláncban. Az immár teljes egészében üvegbe foglalt, javarészt újrahasznosított anyagokból felépülő készülék garantáltan négy Android főverziót és öt év biztonsági támogatást kap. A készülék itthon Snapdragon 8 Gen 1 helyett a Samsung 2022-es csúcsszettjével, az Exynos 2200-zal lesz elérhető. (Részletes termékleírás erre.)

A hivatalos hazai színválaszték.A hivatalos hazai színválaszték.A hivatalos hazai színválaszték.A hivatalos hazai színválaszték. A hivatalos hazai színválaszték. [+]

A Galaxy S23 FE már itthon is megvásárolható a hivatalos viszonteladóknál és a Samsung webshopjában krém, grafit, lila és menta színben. A 8/128 GB-os kiszerelés 279 990 forintba kerül, a 256 GB-os tárhellyel szerelt verzióért pedig 305 ezer forintot kell fizetni, amihez a hivatalos partnerek január 17-ig egy ajándék Galaxy Buds FE fülhallgatót is mellékelnek. Az ajánlat természetesen a készlet erejéig érvényes, a fülest február 28-ig, a Galaxy Members alkalmazásban, a promóciós időszakon (december 15 - január 17) belüli vásárlást igazoló számla ellenében lehet igényelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés