Ívelt kijelzős Huawei P10 is esélyes

Egyre több találgatás lát napvilágot a Huawei igen sikeres idei csúcsmodelljének jövő év közepére várható utódjáról. A Weibóról érkező információk alapján a Huawei P10 Mate 9 szintű hardvert kap, ami HiSilicon Kirin 960-as chipsetet, hasonló kialakítású, Leica kamerarendszert, viszont 6 GB rendszermemóriát jelent a 128 GB tárhellyel szerelt verzióban. Az akkor mellékelt képen pedig feltűnik, hogy az eddigiekkel ellentétben az ujjlenyomat-olvasó az előlapra kerülhet.

Eddig úgy tűnik, a Huawei P10 többféle kialakítással várható
Eddig úgy tűnik, a Huawei P10 többféle kialakítással várható [+]

A mai adag renderkép ezt megerősíteni látszik, noha az egyik koncepció egészen hagyományos formavilágot mutat. Viszont feltűnik egy ívelt kialakítású modell is a gyártó felső kategóriás eszközeiből lassan nélkülözhetetlen Leica kamerákkal, szintén az előlapra szerelt ujjlenyomat-olvasóval, bár úgy tűni, abból a hátlapon is van egy. A szögletesebb, mindkét oldalon ívelt kialakítás némiképp emlékeztet a Galaxy Note7 formanyelvére, amit a home gomb is erősít. Hivatalos információ egyelőre nem áll rendelkezésre a Huawei terveit illetően, a jövőre esedékes bemutatóig pedig be kell érnünk a feltételezésekkel és a kissé érthetetlen, látszólag home gombbal és hátlapi azonosító szenzorral is rendelkező koncepcióképekkel.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei Mate 9 lite

    A Mate 9 család negyedik tagja csendben startot el, egészen pontosan halkan cserélte le a Honor 6X brand jelölését Huawei logóra.

  • Lebukott a Huawei P10?

    Záporoznak a Huawei hírek: a P10 is kiszivároghatott.

  • Bemutatták a Huawei Mate 9 Pro-t

    A kínai belpiacra szánt Huawei Mate 9 variáció lényegében megegyezik a Porsche Design Huawei Mate 9 paramétereivel a méregdrága brandelést leszámítva.

Hirdetés