Jerry vs. Mi 6

A JerryRigEverything YouTube csatorna roppant népszerű lett hajlítós és karcolós videói miatt, leginkább azért, mert amennyire otthoni körülmények között lehet, kontrollált módon gyötri meg a mindenkor aktuális csúcsmodelleket. Ennek többek között a Xiaomi Mi 5 látta meg a kárát, amely a szokásos hajlításteszt során a Titanic módjára kettétört, majd elsüllyedt szégyenében. Ezért is érdekes, hogy a fémházas és cseppálló Mi 6 mennyire bírja Zack könyörtelen beavatkozásait, nézzük.

A friss csúcsmodell nagyjából a többi, nem zafírüveggel védett zászlóshajóhoz hasonlóan karcolódott meg az előlapon, a Mohs-féle keménységi skála 6-os erősségű vésőjétől. Ugyanez igaz az üveggel védett ujjlenyomat-olvasóra is, szóval itt a Mi 6 megfelelt az elvárásoknak. A hátlapi üveg is jól bírta a karcokat, bár Zack nem a kerámiavariánst karcolgatta. Az IPS panel az öngyújtó lángjának is sokkal tovább ellenállt, mint a Mi 5, de a legfontosabb: a fémváz messze jobban bírta a JerryRigEverything hajlítástesztjét. Sőt: egyáltalán nem sikerült benne maradandó deformációt okozni, ami örvendetes. A Mi 6 tehát nem csak gyors és olcsó, úgy tűnik, tartós is.

Azóta történt

Előzmények

  • Készlethiány a Mi 6-ból is?

    A Mi Mix után a Xiaomi aktuális csúcsmobilja is megszenved a vásárlói igények teljesítésével, írja egy kínai forrás.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés