Jön a YotaPhone 3

Az első, másodlagos e-ink kijelzővel szerelt orosz kütyü bemutatása eltelt négy év és egy YotaPhone 2, noha már annak is három éve. A YotaPhone termékoldalán azonban megjelent egy előzetes, amely azt indikálja, hogy idén nyáron előrendelhető lesz valami, nyilván olyasmi, ami eddig még nem volt. Ezen kívül lényegében semmi nem derül ki az új készülékről, a sziluett modern formatervet sejtet és vékony kialakítást.


[+]

Igen érdekes, hogy lényegi információ hiányában mivel áll elő az orosz gyártó, illetve a jelenlegi trendeket hogyan tudják integrálni a vélhetően ismét két kijelzős koncepcióba. Mindeközben a második generáció sem marad törődés nélkül, a 2014-ben még Android 4.2.3-mal nyitó YotaPhone 2 hamarosan megkapja az Android 6.0-s rendszerverziót, illetve a vezeték nélküli frissítés elvileg már el is indult.


A Hisense A2 hátulról [+]

Ha lesz idén új YotaPhone, a Hisense A2 személyében kihívójára akadhat. Az MWC-n a kezünk ügyébe került ketyere úgyszintén e-ink kijelzőt használ a hátlapon 5,2 hüvelyken, 540 x 960 pixelen. Az előlapon Full HD-s AMOLED panel pihen. Vajon 2017 lesz az év, amikor a kétoldali kijelzős mobilok ismét divatba jönnek?

Azóta történt

  • „Bemutatkozott” a YotaPhone 3

    Bár a bejelentették jobb szó, mert egyelőre keveset tudni az elöl-hátul kijelzős, igazán különleges széria harmadik tagjáról.

  • Képeken a YotaPhone 3

    Hamarosan befuthat az e-ink panellel (is) szerelt mobil harmadik generációja, pár napja fel is bukkant pár hitelesnek tűnő renderkép.

  • Hivatalos a YotaPhone 3

    Az orosz gyártó másodlagos e-ink kijelzővel szerelt készülékének harmadik generációja is bemutatkozott.

Előzmények

Hirdetés