Jövőre az AI lesz a varázsszó

A Samsung Galaxy S24 széria a mesterséges intelligenciára épít majd, a gyártó a napokban jelentette be saját fejlesztésű generatív AI platformját.

A Samsung a napokban jelentette be saját fejlesztésű AI megoldását, ami három specifikus modellt integrál. A Gauss néven futó generatív mesterséges intelligencia nyelvi, képalkotó és fejlesztői modellel lesz elérhető a következő csúcsszériában. A Samsung Gauss Code a fejlesztőknek segít a gyors és hatékony kódolásban és tesztelésben, a Gauss Image a képalkotás és képjavítás terén fejleszti a felhasználói élményt, a Gauss Language pedig a szövegalkotó és értelmező feladatokban nyújt segítséget.


[+]

Ez utóbbi kapcsán jelentette be most a Samsung az AI Live Translate Call funkciót, ami pontosan az, aminek látszik: telefonbeszélgetés közben valós idejű fordítást biztosít a készülék, ami a gyári hívásfunkcióba lesz integrálva harmadik féltől származó, közbeékelődő alkalmazás és kifelé irányuló adatáramlás nélkül, mivel a generatív AI hardveres szinten, házon belül oldja meg a feladatot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés