Itt vannak az első jó minőségű képek a Samsung Galaxy S24-ről

Tényleg ellaposodik a széria alap és Plus modellje.

Az elmúlt hónapokban egyre több infó derül ki az állítólag 2024. január 18-a környékén debütáló Samsung Galaxy S24-es telefonokról. Az alapmodell S24 és az S24+ kapcsán jött az infó az Ice Universe-től, hogy sokkal laposabb és négyzetesebb lesz az új készülék, kissé az iPhone-ra és a Meizu aktuális csúcsmodelljére hasonlítva. Ezt most az OnLeaks és a Smartprix által közzétett renderképek is megerősítik, a fotók a Galaxy S24 látható.

Laposabb keret várható a Galaxy S24-en
Laposabb keret várható a Galaxy S24-en (forrás: Smartprix) [+]

Bár a kijelző és a hátlap már az elmúlt évek mindegyik S-szériás alapmodelljén sík volt, a keretnek volt némi íve, ez 2024-ben eltűnhet, kockáztatva ezzel a telefon kényelmes kézben foghatóságát. A kamerák továbbra is a hátlap szélén, egymás alá felsorakoztatva kapnak helyet, tőlük jobbra marad a LED villanó, ez sem hoz sok újdonságot.

6,1"-es AMOLED panel várható a telefonban
6,1"-es AMOLED panel várható a telefonban (forrás: Smartprix) [+]

A képeken a keret jobb oldalán a gombok alatt látható egy antennakivezetés, ez az amerikai modellek esetén a mm-es hullámhosszú 5G-s antennát és az UWB chipet rejtheti. A készülék házát 147 x 70,5 x 7,6 mm-re becsülik, szóval tizedmilliméterekkel keskenyebb, de magasabb lehet az új készülék. A kijelző állítólag 6,1 hüvelykes lesz, ezzel a legkompaktabb Samsung csúcskészülék címét elnyerve.


(forrás: Smartprix) [+]

A napokban a Samsung 2024-es telefonjai közül az alsó-középkategóriás szintet képviselő Galaxy A15-ről is szivárogtak ki képek, ezeken szintén négyzetesebb élek láthatók, így valószínűleg a következő év Samsung telefonjaira az egyenesebb vonalak lesznek jellemzők.

Hardver terén Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy vagy Exynos 2400-as SoC régiótól függően, mellé akár 12 GB RAM és 512 GB tárhely várható. Az akkumulátor 4700 mAh-s lehet, amit akár 45 wattal is lehet tölteni a pletykák szerint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés