Egyenes szélekkel operál a Galaxy A15

Megjöttek az első képek a Samsung alsó-középkategóriás mobiljáról, a kerekded keretet egyenes vonalakra váltja a dél-koreai gyártó.

Malajziában debütált a Samsung Galaxy A05 és A05s a napokban, hamarosan pedig tovább bővül a 2024-es A-széria. A legnépszerűbbnek mondható A35-re és A55-re ugyan még várni kell, a kedvezőbb ársávban operáló Galaxy A15 hamarosan befuthat, a készülékről pedig az OnLeaks és a The Tech Outlook együttműködése nyomán láthatunk renderképeket is. Ezek megerősítik a formát és az Infinity-U fantázianévre hallgató 6,4”-es kijelzőt, melybe az előlapi kamera U alakú notchban lóg majd be fentről.

A hátlapon három kamera és egy LED villanó látható, akárcsak volt a Galaxy A14 4G és A14 5G készülékeken, a keret viszont változik. Míg az idei Galaxy A mobilok kissé ívelt, lekerekített oldaléleket kaptak, addig a Galaxy A15 a képek alapján úgy tűnik, hogy az agresszívebben nyesett egyenes vonalakra esküszik.

Renderképek a Samsung Galaxy A15-rőlRenderképek a Samsung Galaxy A15-rőlRenderképek a Samsung Galaxy A15-rőlRenderképek a Samsung Galaxy A15-ről Renderképek a Samsung Galaxy A15-ről (forrás: The Tech Outlook) [+]

Kissé kiemelkedik a keret jobbján a hangerő- és a bekapcsoló gomb, utóbbi egyben ujjlenyomat-leolvasóként is funkcionál majd. A telefonon megvan az USB-C csatlakozó és a 3,5 mm-es audio jack is, illetve az alsó hangszórók mellett két mikrofont látni még a renderképeken. A SIM-tálca a keret bal oldalán, felül helyezkedik el. A telefon állítólag 160,2 x 76,8 x 8,4 mm-es lesz, a kiálló gomboknál 77,4 mm-es szélességgel. Az árat és a hardvert egyelőre nem ismerni, az értékesítés kezdetének dátumát februárra teszi a képek forrása.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés