Jövőre futhat be az összehajtható Galaxy X

Pár napja jelentették csak be a Samsung Galaxy Note8-at és sok helyen épp mostanában ér véget az előrendelés, a Samsung máris kész jövőbeli terveiről beszélni. DJ Koh a Note8 közvetlen koreai startja előtt nyilatkozott a média képviselőinek, és elmondta: öt nap alatt 650 ezer előrendelés érkezett, piaci startig pedig ez a szám 800 ezerre, a Note7 előrendelési mutatóinak a duplájára nőhet. Mégsem ez, hanem az összehajtható okoseszköz volt a sajtótájékoztató legérdekesebb témaköre.

Akár ilyen is lehet, bár ez talán még inkább egy távoli jövő terméke
Egy összehajtható okoseszköz koncepcióképe (forrás: Nova Scientia) [+]

A hajlítható kijelzők használata nem újdonság, és a Galaxy X név is többször elhangzott már pletykaszinten, ám összecsukható megjelenítős okoskészülék eddig csak nem futott be, hiába voltak 2017-es tippek. Koh elmondta: a vállalati tervek között szerepel az ilyen technológiájú panel piacra dobása, ám egyelőre a gyártási nehézségek leküzdésén dolgoznak. „Akkor dobunk piacra összehajtató eszközt, amikor erre teljes mértékben készen állunk, célunk 2018” – tette hozzá. Koh emellett megköszönte a Note8 iránt mutatott előzetes bizalmat és még egyszer elnézést kért a Note7 akkumulátorügyéért.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Összehajtható Galaxy csak 2019-ben lesz

    Nem sieti el a Samsung az összehajtható kijelzős termékek piacra dobását, egyelőre ugyanis a kávamentes dizájnra kíván fókuszálni.

  • 2017-ben jöhet a Samsung Galaxy X?

    A dél-koreai gyártó nagy dobásra készül, az új sorozat első tagjának kijelzője ugyanis több érdekességgel szolgál, például hogy hajtogatható lesz.

Hirdetés