Június végén jöhet a Honor 9

A Honor 8 utódjáról eddig nem sokat tudtunk meg, leszámítva azt, hogy mi nem lesz rajta. Jack csatlakozó például nem lesz, cserébe nagyobb akkumulátorkapacitásra és keskenyebb kivitelre számíthatunk. Az eddigi információk alapján Type-C USB átalakítóval kell ügyeskedni, ha zenét akarunk hallgatni.


[+]

Most viszont a megjelenés dátuma is előkerült, valószínűleg június végén számíthatunk a 360 dolláros készülékre. Nagyjából nettó 100 ezer forintért elvileg egy 5,2 hüvelykes FHD kijelzővel szerelt készülékre számíthatunk, Kirin 960-as lapkával, amihez leginkább 4, de egyes források szerint 6 GB rendszermemóriát mellékelnek. A 32 vagy 64 GB-os belső tárhely UFS 2.0-s szabványt követhet. Akkumulátorból nem valószínű, hogy a Honor 8-nál kisebb kapacitással kell számolnunk, a kamerák pedig hátul 22/12 megapixel kiosztásban kerülhetnek beépítésre, amelyből utóbbi monokróm felvételekkel pontosíthatja a főkamera képeit. A renderképek alapján a lézeres autofókusz léte is reális.

Előzmények

  • Várhatóan a Honor 9 is elhagyja a jack csatlakozót

    A Xiaomi az akkumulátornak szánt hely miatt áldozta be a jól ismert portot a Mi 6-on, most úgy tűnik, a Honor 9-en is hiába keresünk majd hasonlót.

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés