Várhatóan a Honor 9 is elhagyja a jack csatlakozót

Nincs mese, lassan tényleg eltűnnek a jack csatlakozók a mobilokról. A Xiaomi a Mi 6 jacktelenségéről ugyanazt nyilatkozta, amit többek közt az Apple, nem csak az audiokimenet, hanem a micro-, majd nanoSIM-ek kapcsán is: a telefon akkumulátorának méretét tudták növelni a spórolással. Egyelőre még nem tudjuk, milyen specifikációval jön a Honor 9, jó eséllyel sok dolgot örököl majd a P10-től, a jelenlegi renderek alapján azonban kimaradt róla a 3,5 milliméteres kimenet, helyette marad a Type-C.

A képre kattintva több szemszögből is megnézhető a jack nélküli Honor 9
A képre kattintva több szemszögből is megnézhető a jack nélküli Honor 9 [+]

A render nagyjából ennyit árul el, az előlapi ujjlenyomat-olvasón, a jobb oldalra került gombokon és a dupla hátlapi kamerán jó eséllyel senki nem lepődik meg. A további információkra még várnunk kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Június végén jöhet a Honor 9

    A jack csatlakozó hiányáról már hallottunk, most a bejelentés dátumát és némi specifikációt is tudni vélnek egyes portálok.

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés