Kamerában erősíthet a Find N3 Flip

A külső megjelenítő területének növelése helyett az Oppo már a kameraképességekre fókuszál.

Az Oppo rendkívül jól eltalálta a Find N széria formavilágát és méreteit, az első kagylótelefonjuk pedig nemzetközi forgalmazásban is elérhető, így a műfajban tényleges piaci szereplőként tud fellépni globális viszonylatban. A Find N2 Flip a konkurenciához képest jelentősen nagyobb külső megjelenítővel és nagyobb akkumulátorral mutatkozott be tavaly év végén és nyitott számháborút, legalábbis a másodlagos panel méretének frontján.

Ennek folyományaként a Razr 40 Ultra már 3,6 hüvelykes panellel nyitott június elsején és a Samsung Galaxy Z Flip5 is szignifikánsan nagyobb külső kijelzővel várható július végén, mint az elődmodell. Az Oppo viszont valószínűleg kiszállt az inch-méregetésből, a Find N3 Flip a kamerákra fókuszálhat inkább.


[+]

A 91mobiles exkluzív értesülései szerint a Find N3 Flip megtartja a korábbi formatervet, az eddig is jól használható (és szoftveresen fejlődő) külső panel nem nő tovább, kamerából viszont három kerülhet a készülékre, ráadásul nem is akármilyen szenzorokkal. Az 50 megapixeles, optikailag stabilizált Sony IMX890 szenzor mellett nem csak egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység kap helyet, hanem egy kétszeres veszteségmentes zoomot kínáló 32 megapixeles teleobjektíves kamera is. A szettet egyébként a Reno 10 Pro-tól kölcsönzi.

Ez jelentős előrelépés lenne a flipes készülékek között, akkumulátorban pedig továbbra is vezetik a ranglistát, utóbbi és a specifikáció többi része valószínűleg nem is fog sokat változni a Find N2 Fliphez képest. A források 6,8 hüvelykes FHD+ belső panelt emlegetnek 120 Hz-es képfrissítéssel, a külső kijelző marad 3,26 hüvelyk, így a 4300 mAh-s telepnek továbbra sincs semmi akadálya, amihez megkapjuk a 44 wattos gyorstöltést. A Find N3 valószínűleg vezetékmentes töltésre is képes lesz, a Flipnél ilyesmiről egyelőre nem volt szó és a Dimensity 9000+-t is megtarthatja a gyártó maximum 16 GB rendszermemória és 512 GB belső tárhely mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés