Képeken a Motorola Moto G14

Újabb olcsó készülék jöhet hamarosan a Motorolától, specifikációk és marketinganyagok is kiszivárogtak róla.

Egy hónapon belül új Motorola okostelefon érkezhet, az XT2341 modellszám alatti készülék ugyanis megjárta Kína, Európa, India és az Arab Emírségek engedélyeztető hatóságainak vizsgálatait is. A szóban forgó eszköz a Motorola Moto G14, derül ki az egyik engedélyből, a TheTechOutlook pedig promóciós anyagokat is megszerzett a telefonról, így láthatjuk is, milyen lesz az új belépőszintű G-modell. Sok változásra nem érdemes számítani a külsőségekben, aki látta a Moto G13-at tavaly, annak a G14 nem fog újat mutatni.


(forrás: The Tech Outlook) [+]

Vannak viszont specifikációink is, melyeket megerősítenek a fotók. Ilyen a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó megléte, az oldalsó gombba integrált ujjlenyomat-leolvasó, valamint a 128 GB-os tárhely és az 5000 mAh-s akkumulátor megléte. A töltés USB-C csatlakozón keresztül mehet majd, az FCC engedélyei alapján 20 watt felvételére lesz képes a gyári töltőjével a készülék.

Kiszivárgott promóciós anyagok a Moto G14-rőlKiszivárgott promóciós anyagok a Moto G14-rőlKiszivárgott promóciós anyagok a Moto G14-ről Kiszivárgott promóciós anyagok a Moto G14-ről (forrás: The Tech Outlook) [+]

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen típusú SoC kerül a készülékbe, az viszont biztos, hogy nyolcmagos CPU lesz benne. A tavalyi modell MediaTek készletre épült, valószínűleg a Moto G14 is azt kap, de csak 4G-s kapcsolatra képes szettet. A hátlapon lesz egy 50 megapixeles kamera, adott lesz a készülékben az NFC és Android 13-as operációs rendszerrel kerülhet piacra. A kijelző átlója 6,5” körül mozoghat, egy 90 Hz-es LCD panelről lehet szó itt is, nem kizárt, hogy pontosan ugyanarról, melyet az előd is használt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés