Készül a Galaxy Fold 2, és nem a Z Flip lesz az

Több hajlítható panellel szerelt telefonnal rukkolhat elő idén a Samsung: a Galaxy Z Flip napokon belül elstartolhat, és már a Fold 2 pletykái kezdenek gyűlni.

Némi halasztás és várakozás után a Mobilarena is letesztelte az eddigi legsikeresebb hajlítható paneles okostelefont, a Galaxy Foldot, és elég korán elkezdtek a folytatásáról pletykálni. Az is hamar kiderült ugyanakkor, hogy a következő eszköz a sorban a Bloom belsős kódnéven futó Z Flip lesz - ezt várja a szakma a február 11-ei bemutatóra, a Galaxy S20 család mellett.

Az első Galaxy Fold, nyitva
Az első Galaxy Fold, nyitva [+]

A holland Galaxy Club most nem a kagylótelefonról, hanem a Fold "igazi folytatásáról" hallott információmorzsákat: úgy tudni, készül a Winner 2 kódnevű masina. Mivel az első Fold Winner belsős titulus alatt futott, nem nehéz a folytatását azonosítani, sem pedig a Snapdragon 865 SoC-t és az 5G modemet megtippelni.

A Fold második kijelzője, csukott állapotban
A Fold második kijelzője, csukott állapotban [+]

A forrás szerint a forma is maradhat, viszont a konstrukció és a kijelzővédelem oldaláról a Samsung beveti az első Foldnál szerzett tapasztalatokat - állítólag egyébként már a Z Flip is ultravékony, karcálló üveggel érkezik. A Galaxy Club szerint nem elképzelhetetlen az S Pen toll mellékelése, ami éppenséggel passzolna a méretes panelhez nyitott állapotban. További részletekért viszont még türelmesen várakozni kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés