Készülőben a Xiaomi 2021-es csúcsmodelljeinek HyperOS frissítése

Kínában már kiküldték az Android 14-es főverzióval a HyperOS-t, a globális terjesztés pedig a második negyedévben indul.

Frissítette a Xiaomi a HyperOS globális terjesztési ütemtervét, több népszerű készülék is felkerült a második negyedéves tervezett frissítések listájára. Ilyenek a Redmi Note 11-es széria készülékei, illetve a Xiaomi 11-es telefonok, beleértve a Mi 11 Lite-ot, a 11X-et, a Mi 11i-t, és a 11T Pro modellt is, valamint a Mi 10-et és a Xiaomi Pad 5 táblagépet. A teljes, Xiaomi által közzétett lista az alábbi képen látható.


[+]

A 11-es sorozat modelljeire Kínában már megérkezett az Android 14-es alapokra építő HyperOS frissítés, a rendszer globális változata pedig tesztfázisban van. A frissítés 5,3 GB körüli méretben érkezik majd és már benne lesz a HyperConnect keretrendszer, amivel képesek lesznek valós idejű együttműködésre az említett régebbi készülékek is. Emellett a frissített felhasználói felület és egyéb HyperOS funkciók is érkeznek a korábbi modellekre, valamint frissül az Android biztonsági szintje is. A második negyedév április 1-től június 30-ig tart, valamikor ezen belül ígéri a Xiaomi a rendszerfrissítést, de konkrétabb dátumot nem adtak meg.

Előzmények

Hirdetés