Stabil Android 14 bétát kapott két Xiaomi 13

Ahogy a Google véglegesíti a következő főverziót, úgy dolgozik a Xiaomi csapata is a saját verziófrissítésén.

A Xiaomi 13 és a 13 Pro tulajdonosai már májusban kipróbálhatták az akkor még erősen korai Android 14 tesztváltozatot, potenciálisan használhatatlan telefont kockáztatva és egész képfájlt telepítve, elveszítve minden személyes adatot. Az Android 14 ugyanis csak augusztusban érte el a platformstabilitás fokozatát, és az ötödik hivatalos béta verzió után indult meg a Galaxy S23-akra is a szélesebb körű tesztelés.


A Xiaomi 13-ra is hamar megérkezhet a végleges Android 14 [+]

Ugyanez a helyzet a Xiaomi 13-mal és a 13 Próval: mostantól telepíthető a friss főverzión alapuló MIUI 14.0.0.4 béta, amely már a legfrissebb Google programkódon alapul, és amely elég stabil lehet a mindennapos használathoz. Ezt a szoftvercsomagot az Adimorah Blog szerint vezetékmentesen is telepíteni lehet a felhasználói adatok elvesztése nélkül, ami szintén azt jelzi: a Xiaomi jól halad felülete aktualizálásával. Azért a gyártó javasolja a személyes adatok mentését és előrevetíti a potenciális problémákat, elvégre a stabil béta is béta, amit első körben a kínai tulajdonosok telepíthetnek a regisztráció után.

Azóta történt

Előzmények

  • Végre elindult a One UI 6 béta program

    A Google-ra kellett várni, aki úgy tesz az Android 14 béta 5-tel, mintha nem érkezett volna váratlanul.

  • Buta hibát javít a 3.1-es Android 14 béta

    Nem lett stabil a platformstabilitási rendszercsomag, ha biometrikus azonosításról van szó.

  • Xiaomi 13 - felnőni nehéz

    A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.

  • Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám

    A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.

Hirdetés