Két olcsó Moto mutatkozott be

A Moto E40 eggyel erősebb, mint az Android Go-s Moto E20, a Moto G Pure pedig a Moto G Play alá pozicionálja magát.

Picivel az Android Go-val futó Moto E20 fölé lőtte be a Motorola a most bemutatott Moto E40-et, ami már 4 GB rendszermemóriával és 64 GB bővíthető belső tárhellyel egészíti ki a szintén Unisoc lapkakészletet. A T700 valamivel erősebb, mint az E20-ban dolgozó szett, támogatja a megemelt képfrissítést és a 48 megapixeles főkamerát, amit a Moto E40 ki is használ.

Moto E40
Moto E40 [+]

A 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású panel képfrissítése 90 Hz, a főkamera pedig 48 MP, amihez csak egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységszenzor tartozik. Mellettük az ikonikus Moto logó látja el a biometrikus azonosítás feladatát. Az erősen texturált házba egy 5000 mAh-s akku fért, amit Type-C-n keresztül tölthetünk, de csak a sztenderd 10 wattos teljesítménnyel. A Moto E40 egyelőre nem kapott hivatalos árat, de olyan 160 euró körülire tippelném a Moto E20-ból kiindulva.

Motorola Moto G PureMotorola Moto G Pure Motorola Moto G Pure [+]

A másik kedvező árú modell a Moto G Pure, ami első körben az Egyesült ÁLlamokban lesz előrendelhető 160 dolláros áron. A G Pure a MediaTek Helio G széria belépő lapkakészletét kapta, a 12 nanométeres Helio G25-öt 3 GB rendszermemória és 32 GB bővíthető belső tárhely szolgálja ki. A 6,5 hüvelykes kijelző a pletykákkal ellentétben csak HD+ felbontású és LCD technológiát használ, amibe egy 5 megapixeles előlapi egység cseppen.

A hátlapi 13 megapixeles kamera mellett csak egy 2 megapixeles mélységszenzor dolgozik, az ujjlenyomat-olvasó pedig a szokott helyen, a Moto logó a hátlapon. NFC sajnos nincs, de a 3,5 milliméteres jacket nem spórolták le, a 4000 mAh-s akkut Type-C kábellel lehet tölteni, van WiFi 5 és egy szerény IP57-es védettség is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés