Két új órát mutatott be az Amazfit

Az Amazfit Active és az Active Edge GPS-szel, hosszú üzemidővel és bővíthető alkalmazáskínálattal futott be.

Két különböző stílusú és megjelenésű órát mutatott be az Amazfit az Active szériában. A kerek óralappal szerelt Edge feltűnőbb, megerősített plasztik házzal és 10 méteres nyomásállósággal akár búvárkodásra is alkalmas, míg a négyezetes, immár hivatalosan is bemutatkozó Active kifinomultabb dizájnt kínál, megtartva azért a vízállóságot (5ATM) és a GPS, QZSS, BeiDou, Galileo és GLONASS műholdakat elérő GNSS-t. Mindkét óra BioTracker PPG szenzorral figyeli a pulzusszámot és a véroxigénszintet, monitorozza az alvásminőséget és stresszintet.

Amazfit Active
Amazfit Active [+]

Szenzorosan az 1,75 hüvelykes, 390 x 450 pixel felbontású AMOLED panellel dolgozó, 42,36 x 35,9 x 10,75 milliméteres Active van jobban felszerelve, itt kapunk gyorsulásmérőt, geomágneses szenzort, giroszenzort és hőmérsékletérzékelőt, míg a 46,62 x 46,62 x 12 milliméteres Active Edge csak gyorsulásmérőt és giroszenzort biztosít. Kijelzőben ez utóbbi TFT technológiát használ 1,32 hüvelyken, 360 x 360 pixeles felbontással, a vezérlést pedig két fizikai gomb segíti.

Az Active-ba egy 300 mAh-s telep került, ez akár 14 nap normál használatot is kihúz, folyamatos GPS kapcsolattal pedig 20 órával számolhatunk. A nagyobb Edge akkumulátora 370 mAh, ebből ugyanannyi műholdas követést lehet kihozni, az átlag használat viszont akár 16 nap is lehet. Az egyedi számlapokat és a bővíthető alkalmazáskínálatot a ZeppOS biztosítja, az Active esetében 250 MB-nyi belső tárhellyel kiegészítve az offline zenehallgatáshoz.

Amazfit Active Edge
Amazfit Active Edge [+]

A Bluetooth 5.2-n csatlakoztatható Active 149 dolláros áron nyit az Egyesült Államokban, a levendula színű vegán bőrszíjjal választható verzió pedig 159 dollárba kerül, a felárat a rozsdamentes acél tokozás generálja. A fekete és halvány rózsazsín modell szilikon szíjat, alumínium ötvözet házat kínál. A Bluetooth 5.0-s Active Edge 139 dollárba kerül, itt fekete, halvány menta (fehéres) és fekete/narancs színekből választhatunk, utóbbit 149 dolláros áron.

Előzmények

Hirdetés