Újabb óra érkezik az Amazfittől

Csendben megjelent az Amazfit Active, vékony és könnyű középkategóriás ajánlatként.

Egyelőre csak az Amazfit hivatalos AliExpress webshopja listázza az Amazfit Active-ot, a gyártó weboldala nem, de az áruház rendeléseket is felvesz október végi, november eleji szállítási időkkel. Az Active 150 dolláros áron nyit, forintban 75 ezret kérnek el érte, legyen szó a fekete és pink színű tokozásról. A 24 grammos óratok (42 x 36 x 9,9 mm) alumíniumból van, jobb oldalán egyetlen gombbal, 5ATM vízállósággal és a 22 mm-es szilikon szíjjal.

Két színben, feketében és rózsaszínben készül az Amazfit ActiveKét színben, feketében és rózsaszínben készül az Amazfit ActiveKét színben, feketében és rózsaszínben készül az Amazfit ActiveKét színben, feketében és rózsaszínben készül az Amazfit Active Két színben, feketében és rózsaszínben készül az Amazfit Active [+]

Az óratest elejének 73%-át elfoglalja egy 1,75 hüvelykes AMOLED érintőkijelző (390 x 450 pixel), melyhez száznál is több letölthető számlap van. Az óratok és a kijelző is négyzetes forma, amivel az Amazfit GTS 4 leegyszerűsített változatának tűnik az eszköz. Az óratok csukló felé eső részén vannak a szenzorok (BioTracker 5.0 PPG), melyek képesek szívritmust, véroxigén-szintet, stresszt, bőrhőmérsékletet monitorozni, ezek alapján pedig alvási, légzési egészségre vonatkozó adatokat kiszámolni. Adott még a barométer, a giroszkóp és az iránytű is az órában, valamint a közelségi fényérzékelő is az AMOLED kijelzőhöz. Az Active is képes egy százas listán pontozni fiziológiai állapotunkat, ezt az alkalmazásban és a Zepp alkalmazásban is láthatja a felhasználó.

Képes a Zeppen keresztül az óra az Adidas Running, Strava és Google Fit alkalmazásokkal is szinkronizálni, megvan a Bluetooth-on (v5.3) keresztüli hívásfogadás, illetve az Amazon Alexa asszisztenssel is lehet beszélgetni a beépített mikrofon és hangszóró segítségével. Az Amazfit azt ígéri, 14 nap az óra átlagos üzemideje a 300 mAh-s akkumulátorral, akkukímélő módban akár 30 nap is elérhető. A beépített műholdas vevő használata ugyanakkor jelentősen megvágja az üzemidőt, GPS-követte tevékenységet mindössze 16 órát képes rögzíteni az Active.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés