Kinyitottak az Apple boltok Kínában

Mindenhol máshol viszont bezárják a fizikai értékesítési pontokat és revizionálják a szabadságok és távolmaradás feltételeit.

Tim Cook, tekintve, hogy Kínában mérséklődik a járvány, szombaton hivatalosan bejelentette a kínai Apple Store hálózat újranyitását, egyúttal azt is, hogy mindenhol máshol viszont bezárják az üzleteket. Világszerte. Az események függvényében a boltok március 27-ig mindenképpen zárva maradnak, az online értékesítés és terméktámogatás viszont normál ütemben folyik tovább.

Az üzletek bezárása több megoldandó technikai jellegű problémát is felvet. Ahol lehetséges, rugalmas munkarendet vezetnek be, a vállalat garantálja, hogy az üzletekben dolgozók ugyanúgy megkapják a fizetésüket, mintha nyitva lennének, azokban az esetekben pedig, ahol a munkavállalók jelenléte elkerülhetetlen, átalakítják a szabályozást a távolmaradásra és a szabadságokra vonatkozóan az iskolabezárásokra és bármilyen váratlan, családi okra való tekintettel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Újranyit a bécsi Apple Store

    A hozzánk legközelebb lévő Apple áruház lesz az európai első, ami a vírus kapcsán tartó bezárás óta ma újra megnyitja kapuit.

Előzmények

Hirdetés