Különleges dizájnnal érkezik az Infinix GT 10 Pro

Az idén tízéves kínai márka első gaming telefonja augusztus elején kezdi karrierjét Ázsiában.

Beszáll a játékos okostelefonok piacára az Infinix is. A márkát 2013-ban alapították Kínában, telefonjaik pedig a közel- és távol-keleti piacokra céloznak, de az EU-ban Franciaországban is jelen vannak, lévén Hong Kong mellett Párizsban is van fejlesztési központjuk. A márka népszerűsége Egyiptomban például kiemelkedő, az okostelefonos piacon harmadik helyen vannak a Samsung és a Huawei mögött, így érthető, hogy bővítik kínálatukat. Az Infinix GT 10 Pro és Pro+ lesz az első két játék-orientált okostelefonjuk, melyről a GSMArena és a Gizmochina is közölt képeket.

Balra a GT 10 Pro, jobbra a GT 10 Pro+Balra a GT 10 Pro, jobbra a GT 10 Pro+ Balra a GT 10 Pro, jobbra a GT 10 Pro+ (forrás: Gizmochina) [+]

A Plus modell hátlapja átlátszó lesz, kicsit hasonlóan a Nothing Phone (2)-höz, de itt LED-fények helyett a fekete alapon narancssárga színezés vonzza a tekinteteket. Az alapmodell sima fekete hátlappal szereli fel a cég, a hardverben viszont minimális különbség lesz a két verzió között. A GT 10 Pro a MediaTek Dimensity 1300-at használja majd, míg a Pro+ a frissebb Dimensity 8050-et kapja, mellé 8 GB RAM és 128 GB tárhely jár minimum.

Hivatalosnak tűnő termékfotókHivatalosnak tűnő termékfotókHivatalosnak tűnő termékfotók Hivatalosnak tűnő termékfotók (forrás: GSMArena) [+]

Az akkumulátor 5000 mAh-s, a kijelző felbontása pedig FHD+ (1080 x 2400 pixel) mindkét modellben, melyek 108 MP-es széles látószögű hátlapi és 32 MP-es előlapi kamerát használnak. A szoftver is egységesen Android 13, rajta az XOS fantázianevű felhasználói felülettel, ami egy főverzió-frissítést és két évnyi biztonsági támogatást kap majd a gyártótól. Ami még kiderült az Infinix GT 10 Próról, az az, hogy a dobozt újra lehet majd hasznosítani egy apró kis dokként, mely felerősíti a hangszórót, mely mellett megmarad a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés