Különleges készülékekkel készül az Infinix

A hongkongi gyártó errefelé nem aktív, de esetenként még így is megüti az ingerküszöböt. Például a 180 wattos gyorstöltéssel.

Az Infinix errefelé általában akkor érdekes, amikor valami komolyabb technológiai újítást prezentál vagy csak szimplán rendkívül mókás, pontosabb nevetségesen erőltetett nevet talál adni egy készüléknek. Jelen esetben előbbi magatartással hívja fel magára a figyelmet, ami az Infinix Zero szériában ölt testet. Két készülékről is érkeztek hírek, az egyik 180 wattos gyorstöltéssel, a másik 60 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerával tűnik ki a tömegből.

Az Infinix Zero Ultra lehet az első kereskedelmi forgalomban kapható készülék, amely a gyártó tavasszal demózott irgalmatlanul gyors gyorstöltésével várható. A 180 wattos Thunder Charge mellett erősen ívelt, 120 Hz-es, FHD+ OLED panelt kap a Zero Ultra, illetve optikailag stabilizált, 200 megapixeles főkamerát. Ez utóbbi nem is lenne annyira érdekes, de a Dimensity 920-as szett ISP-je elvileg nem támogat ekkora felbontást még egyetlen szenzor esetében sem, nemhogy az előzetesben látható kettős kamerarendszerrel. Úgyhogy vagy ügyeskednek valamit az ISP-vel vagy interpolált képeket kapunk.


[+]

A másik Zero modell szelfitelefonnak készül, ehhez 60 megapixeles, OIS-szel szerelt előlapi kamerát kap, ami igen ritka, főleg ekkora felbontás mellett. Jelenleg a tavalyi Vivo V21-es széria kínál ilyesmit 44 megapixeles felbontással. A mellékelt képeken látható készülék nagyon hasonlít a Zero Ultrára, az viszont elvileg 32 megapixeles előlapi kamerával várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés