Hirdetés

LG blog: Az LG és az EFOTT

Idén június 25. és 30. között kerül megrendezésre az EFOTT, azaz az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A tavalyi velencei helyszín után idén Zánka városa ad otthont a fesztiválnak, melyen az LG is részt vesz, a gyártó történelmében először.

Az LG Mobil sarok célja, hogy a fesztiválozók pihentetően és hasznosan tölthessék el a szabadidejüket a koncertek előtt. A gyártó a nyereményjátékok (erről bővebben az alábbi bekezdésekben) mellett számos programmal készül a látogatóknak. A babzsákokkal berendezett területen a résztvevők pihenés mellett androidos játékokkal múlathatják az időt, melyeket akár többszereplős módban, egy televizió képernyőken is lehet jásznani. Ezek mellett minden nap különféle előadásokkal is készül a gyártó, melyek aktuális és izgalmas témákat boncolgatnak (többek között a negyedik generációs mobilhálózatokról és az ökoszisztémáról is szó esik majd); a prezentációk délután három órától veszik kezdetüket.

A gyártó két nyereményjátékkal is készült az EFOTT résztvevőinek. A fesztiválozók minden nap reggel 11 és ese 8 óra között kitölthetnek egy kérdőívet, melynek tartalma napról napra változik majd. Mindez egy különleges, csak a rendezvény ideje alatt elérhető alkalmazáson keresztül valósul meg, melyet androidos készülékekre lehet majd letölteni. A helyes választ adók kötött naponta egy Nexus 4 készüléket sorsolnak ki, az eredményhirdetésre a nagyszínpadon, 22 óra 15 perckor kerül majd sor minden nap. Az LG figyelt arra, hogy mindenki részt vehessen a játékban: ha valaki nem rendelkezik androidos készülékkel, a kvízt a Mobil sarokban is kitöltheti. A második nyereményjáték a fotós képességeket teszi próbára, az LG standján készített fotókat érdemes feltölteni a gyártó Facebook-oldalára, a legjobb fénykép gazdája ugyanis nyereményben részesül majd. Ez a fesztivál kezdetétől egészen július 7-ig tart.

Ezek mellett természetesen a készülékeket is ki lehet majd próbálni. Az LG Mobil sarokban megtapogatható lesz a teljes Optimus L II széria (beleértve az igen friss Optimus L4 II-t), az Optimus G, az Optimus G Pro és a Nexus 4 is, valamint akár az NFC alapú fotónyomtatóval is készíthetünk egy fényképet. Érdemes lesz tehát kilátogatni az LG-hez, ha az ember az EFOTT-on jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés