Hirdetés

LG blog: Nexus 4 készülékeket nyerhettek az EFOTT fesztiválozói

Mint arról korábban már beszámoltunk, az LG idén képviseltette magát az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), melyet ebben az évben a Balaton partján, Zánkán rendeztek meg. A gyártó elsődleges célja az volt, hogy a rendezvényen résztvevő fiatalok megismerkedhessenek a márka újdonságaival és más típusú termékeivel is, mint amelyeket adott esetben használnak, de nem hiányozhattak az olyan elmaradhatatlan kellékek sem, mint a mobiltöltő-állomás és a nyereményjáték sem.

Ez utóbbi a fesztiválra készült LG Kvíz - EFOTT 2013 androidos alkalmazás segítségével valósult meg, melyben minden nap új kérdéssor várta azokat, akik a helyszínen szerettek volan egy Nexus 4 készülékkel gazdagabbnak lenni. Az ötlet természetesen nagy sikert aratott, az LG munkatársainak beszámolója szerint rengeteg fesztiválozó tért vissza minden este a sorsolásra, melyet átgondoltan az adott napi fő koncert előtt tartottak a sátorban.

A cél nem az volt, hogy pár másodperces munkával meg lehessen nyerni a készüléket, a kérdések edukatívak és olyakor nehezek, de megválaszolhatók voltak, egyes megoldások pedig a sátorban voltak elrejtve – néha fizikailag, néha pedig valamilyen digitális tartalomban, ami mondjuk valamelyik televízión futott. A sátorban persze bemutató készülékek is ki voltak állítva, többen saját készülékük helyett ezeken próbálták megtalálni a feltett kérdésekre a válaszokat.

A látogatók a jelek szerint értékelték, hogy a kényelmes sátorban nem hostessekkel, hanem az LG hazai képviseletének szakértő kollégáival találkozhattak, akik ennél fogva technikai és egyéb segítséget is tudtak nyújtani a készülékekkel kapcsolatban, amennyiben erre szükség volt. A jelenlét pedig az LG-s kollégák számára is kellemes élményeket adott, hiszen rendkívül motiváló tud lenni, amikor az ember az irodán kívül találkozik olyan emberekkel is, akikért dolgozik és akik szeretik a márkát. Reméljük, hogy az LG vezetősége is pozitívan ítélte meg a kitelepülést, a jövőben pedig más helyeken is találkozhatnak majd velük a fesztiválozók, hiszen mi úgy gondoljuk, hogy a gyártók és a vásárlók közötti közvetlen kapcsolat nagyon fontos.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG blog: Az LG és az EFOTT

    Az LG egy különleges standdal készül a fesztiválra, ahol a pihenés mellett a telekommunikációé lesz a főszerep.

Hirdetés