Lumia „EOS” – újabb részletek

Sokan arra számítottak, hogy a Nokia londoni sajtótájékoztatóján végre leleplezésére kerül az oly rég óta pletykált Lumia „EOS” is, ám Európa egyelőre nem kapott xenon villanóval ellátott Windows Phone 8 készüléket. A legfrissebb pletykák szerint azonban már nem kell sokat várni az érkezésre, ugyanis a finn gyártó minden valószínűség szerint júliusban végre bemutatja a PureView 808 méltó utódját. Bennfentes forrásokból származó információk szerint az „EOS” belső néven fejlesztett készülék középtájon olyan vastag lesz mint a Lumia 920, de a szélek felé keskenyedni fog, mely révén sokkal kompaktabbnak tűnik.

A prototípuson egyelőre a szenzor felbontása nem szerepelt, de minden valószínűség szerint 41 megapixeles érzékelővel érkezik majd, mely mellé xenon villanó és vörös fókusz segédfény is rendelkezésre áll. Az optika védelméről mechanikus zárszerkezet gondoskodik majd, mely a kamera alkalmazás megnyitásakor automatikusan kinyílik. Az új „ProCamera” fotós felületet a hagyományos digitális fényképezőgépek módválasztó tárcsái inspirálták és természetesen teljes manuális üzemmóddal is rendelkezik majd. A Lumia „EOS” a július 9-ei bemutatkozását követően várhatóan egy héten belül piacra is kerül.

Lumia 928
Lumia 928

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb Lumia 928 reklám érkezett

    A Nokia ismét az első, xenon villanóval szerelt Windows Phone 8 mobiljának kiemelkedő éjszakai képességeivel méri össze a konkurenciát.

  • Lumia 925 – 32 GB-os változatban is

    A német szolgáltatók kétszeresére növelt belső memóriával dobják piacra a Nokia fémből, üvegből és polikarbonátból építkező Windows Phone 8 készülékét.

  • Bemutatkozott a Lumia 928

    A Lumia 920-nál karcsúbb, keskenyebb és könnyebb lett a xenon villanóval is felvértezett új Nokia csúcsmodell.

  • Beindult a Lumia 928 reklámhadjárata

    Az idő előtt kihelyezett reklámplakát után a Nokia marketinggépezete is megkezdte a kedvcsináló képek szivárogtatását.

Hirdetés