Madarat tolláról, Galaxyt tokjáról

Az A24 öltözött átlátszó vértbe, küszöbön a bejelentés.

Nem futott be a Galaxy A24 a minap az A34 és A54 párossal, a Samsung ugyanakkor olyan lelkesedéssel mutat be A-, M- és F-szériás telefonokat, hogy simán lehet: különösebb fanfár nélkül egyszer csak felbukkan a polcokon. Törökországban például már megígérték az érkezését és pár renderkép is lebuktatta, most pedig Indiában helyezhető kosárba – mármint átlátszó és matt tokja, április 19-ei kiszállítással.


(forrás: Amazon)

A Galaxy A24 6,5"-es, 90 Hz-es, 1000 nites és FHD+ felbontású Super AMOLED panellel várható, amit a 4G-s MediaTek Helio G99 chip hajthat meg – ennél több lóerőt manapság csak frissebb, 5G-s lapkák kínálnak. A 4/6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval várható telefon természetesen Android 13-mal és One UI 5.1 felülettel készül, amibe 13 megapixeles kameracsepp zavarhat bele.


Forrás: Amazon [+]

Hátul az 50 megapixeles főkamerát 5 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makróegység kísérheti el, az 5000 mAh-s telep a Samsung sztenderd 25 watton lehet „szupergyors tölthető”, minden bizonnyal adapter nélkül a vékony pakkban, amely csak SIM tűt és Type-C kábelt rejthet. Jó hír viszont a jack kimenet és a microSD bővítés opciója, most pedig már csak tényleg a bemutató és az árak közlése van hátra.

Előzmények

Hirdetés