Jól hangzik a Galaxy A24 várható specifikációja

Eddig sem tűnt rossz ajánlatnak, de a legfrissebb információk bizonyos paraméterek tekintetében még kedvezőbb képet mutatnak.

A tegnap óta megvásárolható Galaxy A54 és Galaxy A34 mellé még várjuk a középkategória belépő modelljét, amiről már tavaly ősz óta keringenek információk. A Helio G99-es szett biztosnak tűnik a 4/128 GB-os, bővíthető táhelycsomaggal, a 90 Hz-es AMOLED panel is, egyes részletek viszont eltérőek a legfrissebb specifikáció szerint, amelyet az izraeli Gadgety exkluzív értesülések alapján osztott meg. Ilyen például a kijelző mérete és a gyorstöltés teljesítménye.

A várható színválaszték.
A várható színválaszték. [+]

Az A24 elvileg 162,1 x 77,6 x 8,3 milliméteres és 195 grammos házba 6,5 hüvelykes, FHD+ panelt kap, ami ugyan kisebb, mint az A23 megjelenítője, de nagyobb a korábban várt 6,4 hüvelykes képátlónál. A nagyobb méret egyesekben csalódást kelthet, de az izraeli lap információ szerint ehhez nagyobb akkumulátor is társul (4000 mAh helyett marad az 5000), sőt, a gyorstöltés teljesítménye sem csökken 25 wattról 15-re.


[+]

A bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó, az FM-rádió, az NFC és a 3,5 milliméteres jack továbbra is a pozitívumok listáját gyarapítja, kamerás fronton pedig csak a 2 megapixeles mélységérzékelőről kell lemondani, ami nyilván senkinek nem okoz majd nehézséget, az optikailag stabilizált 50 megapixeles főkamera, az 5 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixeles makró pedig marad.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés