Már a Geekbench is látta a Honor 20-akat

Gyönyörű, dinamikus-holografikus design-t ígérnek az újdonsághoz, de az ismert program szokásosan csak a processzor teljesítményére volt kíváncsi.

Fel van adva a lecke a Honor részére, tegnap megtörtént a flagship-killer kategóriának titulált termékcsoport egyik királyának számító OnePlus friss bemutatója, a 7 és a 7 Pro pedig sok szempontból igen impresszív modellek lettek. A GSM Arena jelenlegi információi szerint a Honor is ezt az utat követi, a sikerszériájuknak számító, modellszámos (6-7-8-9-10-) eszközeiket hasonlóképpen frissítik: Honor 20 és 20 Pro néven várják az új üdvöskéket.


[+]

Ami lényegében biztosra vehető, az a rendszerchip típusa, a 7 nanométeres HiSilicon Kirin 980-at fogja örökölni a Huawei-vonalról, a 3278-9709 pontos Geekbench-eredmény ennek ismeretében teljesen reálisnak tűnik 6 GB rendszermemóriával (egyébként 8 GB-osról is beszélnek már), Android Pie rendszerrel.


[+]

A Honor mindenesetre nem a beltartalomról, hanem a külsőről szivárogtat, legutóbbi közleményükben elárulták, hogy milyen egyedi, holografikus hátlapi megoldással teszik feltűnővé az eszközt, egy prizma-szín-üveg szendvicset lát majd maga előtt a felhasználó, ami állításuk szerint egy rendkívül összetett és bonyolult eljárás, a végeredmény pedig még ragyogóbb és élénkebb hátoldal. Beszéltek az ujjlenyomat-olvasóról is, ami jobb oldalra kerül, illetve a kameralyukról, ami mindössze 4,5 milliméteres átmérőjű lesz a 6,26"-es kijelző valamelyik felső sarkában. Jövő hét elején minden további részlet kiderül!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Megérkezett a Geekbench 5

    Szinte minden platformra elérhető lett a mérőprogram új változata, a friss eredményeket pedig nem érdemes összemérni az előző verzióban elértekkel.

Előzmények

  • Védőtok már van a Honor 20-hoz

    Még abban sem lehetünk biztosak, hogy így fogják hívni, de a tokfotók már érkeznek a hamarosan bemutatásra kerülő mobilról.

Hirdetés