Már csak egy hónapot kell várni a Note8-ra

A Samsung kiküldte az első adag sajtómeghívót, ami igazolja a korábban tippelt, augusztus 23-as időpontot.

A Galaxy Note8-hírek folyamatosan ébren tartják az arra fogékonyak érdeklődését, a múlt héten szinte minden forrásból lehetett látni valamilyen Note 8-ról készült fotót, többek közt a Samsung Exynos Twitter-fiókon is megjelent egy bemutató előtti utalás. Mindennel kapcsolatban érkeztek már tippek, még az ujjlenyomat-olvasó helyéről és a bemutató időpontjáról. Ez utóbbi most már hivatalosan, sajtómeghívó által is igazolt: augusztus 23-án, a berlini IFA 2017 előtt egy héttel leplezik le az év második felének meghatározó csúcsphabletét.


[+]

Az Unpacked rendezvényt a Samsung honlapján lehet majd követni, túl sokat azonban nem árul el: az S-Pen nyilván adott lesz, az alsó-felső él formája és elhelyezkedésre pedig egyértelműen az S8-duóból ismerhető, 2:1-es Infinity Display meglétére utal. A korábbi hírek alapján biztosnak tűnik Exynos 8895 (bizonyos piacokon Snapdragon 835) lapka 4 GB RAM-mal, vízálló készülékházzal, üveg hátlappal és továbbfejlesztett Bixby, illetve valószínűsíthető a dupla hátlapi kamerarendszer és az S8+-nál alig nagyobb, 6,3 hüvelykes megjelenítő.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

  • Megmutatta a Samsung a Note8-at?

    A Samsung Exynos Twitter-oldalán bukkant fel egy készülék, ami jó eséllyel a pár héten belülre várt, S Pennel szerelt csúcsmodell lehet.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

Hirdetés