Még nagyobb telepet kapott az LG X Power folytatása

Akksiban az erő – volt a pár hónapja közölt LG X Power tesztünk címe, és nem megalapozatlanul: az 5,3 hüvelykes masina elképesztően sokáig bírta egy töltésről, 4100 milliamperórás telepével, és a folytatás még ígéretesebben hangzik. Az 5,5 hüvelykesre nőtt HD megjelenítő mögött ugyanis a furcsa írásmódú X power2 esetében 4500 milliamperórás telep bújik meg, és ezzel vállalati fronton rekordot dönt, már az okostelefonok és a phabletek között.


[+]

Az élőben a barcelonai MWC-n megtekinthető masina nyolc 1,5 gigahertzre skálázott processzormagot kapott, régió szerint 1,5 vagy 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos, bővíthető belső tárolóval. A 154,7 x 78,1 x 8,4 milliméteres és 164 grammos phablet természetesen 4G képes, az előlapjára 5 megapixeles kamera került, a hátlapjára pedig 13 megapixeles modul.

A 802.11b/g/n WiFi modemmel, Bluetooth 4.2-vel és USB 2.0-val felszerelt ketyere USB-OTG képes és fekete titán, fényes titán, fényes arany, valamint fényes kék fantázianevű színváltozatokban lesz elérhető márciustól, első körben Latin Amerikában. Ezt követi majd az észak-amerikai, az ázsiai és az európai piacra kerülés, az árak is ekkor derülnek majd ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés