Mégis lesz utódja az Oppo Reno 10x Zoom Editionnek?

A TENAA adatbázisa alapján nagyon valószínű. A paraméterek nagyon hasonlóak, a képek pedig elég egyértelműen periszkópos kamerát mutatnak.

Az Oppo fél évet sem várt a Reno széria új modelljeinek bemutatásával, a legkomolyabb kameraképességekkel rendelkező Reno 10x Zoom Edition verzió viszont nem kapott utódot. Legalábbis egyelőre. Az Oppo Reno 2, Reno 2Z és Reno 2Z nem csak hardveresen, de kamerandszerek terén is eltér, a periszkópos megoldás hiánya viszont közös. A kínai Hírközlési Hatóság viszont regisztrált még egy Reno-t, látszólag periszkópos zoom kamerával és 5G képességgel.

A kijelző is nagyobb, mint a szerényebb verziók esetében, és hogy, hogy nem pont megegyezik a Reno 10x méreteivel. A 6,6 hüvelykes panel mögött pedig lényegében megegyező méretű, 3930 mAh-s akkumulátor rejtőzik. Az 5G képességek egyértelműen csúcslapkára mutatnak, Brian Shan pedig a ZTE Nubia posztjára reagálva már utalt rá, hogy az Oppo magasabb képfrissítéssel dolgozó és Super VOOC gyorstöltésre képes készülékkel rendelkezik. Ez eléggé csúcsmodellesen hangzik, ami akár az IFA-n is felbukkanhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés