Megmutatta magát az Android 12L a Surface Duón

Nem lett elfelejtve a Microsoft dupla kijelzős telefonja, valamikor idén érkezik rá az Android 12L, Windows 11-re hajazó megjelenéssel.

Új Surface termékeket mutatott be a Microsoft, melyek között új okostelefon nem volt, azonban az Android alapú Surface Duo mobilok kapcsán megmutatták egy Duo 2-n, hogy fog kinézni az Android 12L. A cég célja, hogy a Duo felhasználók a Windows 11-es környezet kiterjesztéseként gondoljon a telefonra, ezt pedig a UI-ban is próbálják sugallni. Így az Android 12L a Windows 11 “Fluent” dizájnnyelvét követi, hasonló stílusú ikonokkal, színekkel és egyéb hatásokkal.

Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n.Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n.Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n.Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n.Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n. Demó arról, milyen lesz az idén később érkező Android 12L a Surface Duo 2-n. (forrás: Windows Central) [+]

A redmondi vállalat március óta dolgozik az Android 12L-en a Duo telefonokra, az OTA viszont csak idén később fog megérkezni a felhasználókhoz, pontos dátumot nem mondott a Microsoft. A Surface Duo anno Android 10-zel, míg a Surface Duo 2 már Android 11-el debütált, a Microsoft három évnyi szoftveres támogatást (főverzió és biztonsági frissítéseket) ígér a készülékekre. Jelenleg az Android 11 a legfrissebb rendszer, ami a Duókon fut.

Képernyőképek a Duo 2-ről.Képernyőképek a Duo 2-ről.Képernyőképek a Duo 2-ről. Képernyőképek a Duo 2-ről. (forrás: Windows Central) [+]

A Windows Central beszámolójából és fotóiból kiderül, az Android 12L a Surface-eken a vizuális megjelenésén kívül nem igazán tér el attól, amit a Samsung összehajtható telefonjain vagy táblagépein már láthattunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés