Menő LG V30 koncepció bukkant fel

Szétcsúsztatható dupla megjelenítő, sajátos mindig aktív kijelző és alternatív kezelősáv – igencsak eredeti elképzelés a V30-ról.

Sokan azt várták korábban, hogy az LG G-sorozata előbb-utóbb átveszi a V-széria dupla előlapi megjelenítőjét, ehelyett a G6 úgy általában szabadult meg a káváktól egyetlen kijelzője körül. Ez nem jelenti azt, hogy a V30 is így fog tenni, sőt: Evan Blass szerint az alább közölt képek a Project Joan (a V30 munkacíme) korai terveinek megfelelve a G6-tól egy radikálisan eltérő dizájnt ábrázolnak.


[+]

A renderképeken megálmodott okostelefon érdekessége kétségtelenül a szétcsúsztatható kivitel, amellyel nem egy QWERTY gombsorhoz, hanem még egy kijelzőhöz lehet hozzáférni. Szétcsúsztatva nem csak a virtuális billentyűzet lenne elérhető anélkül, hogy csökkenne az alapvető kijelző hasznos képernyőtartalma, másfajta extrafunkciók is megjelenhetnének alul.


[+]

Mondjuk különféle gombok a lejátszókhoz kapcsolódva, hasznos térképfunkciók, és így tovább. A másodlagos kijelzőből összecsukva is látható maradna egy keskeny sáv, mindig aktív funkciókkal. Bár Blass szerint a képeken látható koncepciómobil tényleg egy létező LG terv alapján készült (annak is egy korai változatából), nincs garancia arra, hogy a végleges V30 is ilyen formát kap.


[+]

A másik oldalról ugyanakkor kizárni sem lehet ennek a küllemnek az esélyét, az LG ugyanis csupa innovatív formával előrukkolt már, gondoljunk például a G Flex-re vagy éppen a V10-re, és nagyjából megérett az utóbbi sorozat a dizájnváltásra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés