Míg mások hajtogatnak, a OnePlus nyit

Hivatalos a OnePlus első hajlítható, vagyis kinyitható modelljének neve. A felhasználók remélik, hogy az Opennel nem lesznek kijelzőproblémák.

Több alternatíva is játékban volt a OnePlus első hajlítható készülékének megnevezése kapcsán, köztük a V Fold és a mezei Fold is, de a gyártó ismét a kevésbé konvencionális megoldás mellett döntött, így az augusztus végén bemutatásra kerülő csúcsmodell OnePlus Open néven érkezik. "Míg mások hajlítanak, mi nyitunk." A szlogent már csak azzal lehetne fokozni, ha csak az open első két betűje lenne nagy, így implicit a brand nevének közismert és általánosan elterjedt rövidítését is magába foglalná.

Mondjuk egy egyszerű Twitter posztból még pont nem derül ki a későbbi dizájnkoncepció, de csodálkoznánk, ha ezt kihagynák. A készülékről amúgy hivatalos információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, valószínűleg az Oppo Find N3 és a OnePlus Open ugyanaz az eszköz lesz eltérő brandeléssel, annyi viszont biztos, hogy utóbbi a tegnap bemutatott Galaxy Z Fold5 nemzetközi konkurenciáját jelenti majd többek között emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 2-vel és az elmaradhatatlan némítókapcsolóval.

Mindeközben a Twitter folyam kínálta lehetőséget nem kevés elégedetlen OP tulajdonos használta ki, hogy felhívja a figyelmet egy, a korábbi készülékeket érintő problémára. A OnePlus 8, OnePlus 9 és OnePlus 10 széria modelljeinek kijelzőjén vertikális zöld csíkok jelentek meg az OxygenOS 13-as frissítés után, amit elvileg végső esetben egy gyári visszaállítás akár meg is oldhat, de érdemes inkább biztosra menni és hivatalos márkaszervizbe vinni az eszközt, mivel a OnePlus vállalta a probléma térítésmentes javítását a fent nevezett sorozatok, illetve az érintett OnePlus 11 készülékek esetében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés