Tartogat valamit szeptember 25-re a OnePlus

De nem a OnePlus Open bemutatóját, hanem az Android 14-es frissítés elindítását.

Ősszel kezdenek az új iPhone-ok és az új Pixelek, a OnePlus pedig adós még egy összecsukható telefonnal, legalábbis korábban azt ígérte a cég, hogy ősszel bemutatják a OnePlus Opent. Szeptember 25-re terveznek is valamit, viszont akik a foldable megjelenését várják, csalódhatnak, aznap ugyanis csak az OxygenOS 14-es frissítés jelenik meg. Elég optimista egyébként a OnePlus a dátummal és az Android 14-es frissítéssel, lévén még a Google nem adta ki a rendszer stabil változatát.


OnePlus 11 [+]

Addig is a türelmetlen OnePlus 11, 11R és Nord 3 tulajok be kell érjék a publikus bétával, mely az elkövetkező napokban lesz elérhető a három készülékre. Azt egyelőre nem egyértelműsítette a OnePlus, hogy szeptember 25-én mindhárom telefon, vagy csak a csúcskészüléknek számító 11-es modell kapja majd meg a stabil rendszert.

A OnePlus előzetes ígéretei szerint az Android 14 alapú OxygenOS 14 hat főbb változást hoz magával, köztük CPU- és RAM-vitalizáció, jobb tárhely-kezelés, HyperBoost, HyperTouch és HyperRendering. Várhatóan a marketinges kifejezések mögött játékok során grafikus tuning, optimalizált memóriahasználat és a nagy teljesítmény energiahatékony elérése rejlik, melyeket a Trinity Engine vezérel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés