Minden kiderült a két Honor csúcskészülék kameráiról

A legfrissebb kéminformációk szerint mégse lesz periszkópos kamera a Honor 20 Pro hátlapján, négy optika viszont igen.

A kamerahalmozás a legújabb mobilos trend, és ebből a Honor 20 család se szeretne kimaradni. A május 21-ei esemény főszereplője kétségtelenül a Pro variáns lesz, ezúttal viszont nem periszkópos, "csak" 3x-os, optikai képstabilizátorral megtámogatott zoomkameráról pletykálnak, 8 megapixelen. Azért ez nem feltétlenül a világvége, főleg úgy, hogy 48 megapixeles lehet mellett a főkamera (Sony IMX586), szintén optikai képstabilizálással és méretes (1/2"-es) szenzorral.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A sort a 16 megapixeles, 117 fokos ultraszéles modul zárhatja, illetve nem is az, hanem egy 2 megapixeles, makrófotós modul, ha a SlashLeaks információinak hinni lehet. Nem hiányozhat a kamerarendszerről a lézeres fókuszsegéd és a LED villanó.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A Honor 20 hátlapi rendszere csak kicsit ígérkezik szerényebbnek, hiszen a főkamera ugyanaz a 48 megapixeles darab lehet, csak optikai képstabilizálás nélkül. Szintén maradhat a 16 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixeles makrókamera, ellenben a zoomegységet mélységérzékelő szenzor válthatja, 2 megapixelen. Ezek persze továbbra sem hivatalos információk, azokra pár napot még aludni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés