Periszkópos kamerával várják a kameralyukas Honor 20 Prót

Csúcsmodellek ellen szánják, mégis korrekt áron várható az új széria, ami idén is sikerre válthatja a receptet.

Most, hogy az idei első csúcsmobilos hullám elhelyezkedett a piacon, lassan a flagship killereken a sor, hogy megmutassák, lehet 2019-es csúcsminőséget adni kedvezőbb árcímkével is. Remélhetőleg hozzánk is hamarosan befut a Xiaomi Mi 9, felkészül a OnePlus 7-széria, de természetesen nem feledkezhetünk meg a Honor 20 és 20 Pro premierjéről sem, ami hamarosan, május 21-én válik esedékessé.


[+]

Megerősített információk még nincsenek az eszközökkel kapcsolatban, viszont a Digital Trends megbízható forrásokat említve tett néhány olyan kijelentést, amikkel egyszerűbb lesz elképzelni a bemutatásra váró eszközöket. Ami nagyon valószínű, az a kameralyukas kialakítás, a View 20-hoz hasonlóan bal felső elhelyezéssel és nagyjából azonos méretben. Ezzel párhuzamosan nyilvánvalóan nagyon keskeny kávákra és fix készülékház-kialakításra számíthatunk.

Kamerás téren a csúcsmodell nagyon hasonló funkcionalitást kaphat a Huawei P30 Próhoz: a periszkópos zoomkamera 5x-ös optikai és 10x-es hibrid zoomot jelenthet, de még ezen kívül is két kamera látható rajta, a normál nagylátószög nyilván garantált, a harmadik pedig vagy egy még nagyobb látószögű egység, vagy egy ToF rendszer lehet. 6,1 hüvelykes, OLED kijelzőt várnak, beépített ujjlenyomat-olvasóval, ez utóbbi a Honornál most várható először. 6 vagy 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB beépített tárhellyel lehet majd számolni, továbbá Kirin 980 rendszerchip és 3650 mAh-s akkumulátor várható.


[+]

Várhatóan ebből a telefonból is lesz Moschino-kivitel, és az is valószínű, hogy ezúttal nem csak színben, tárhelyben és háttérképben nyilvánul majd meg a különbség, hanem egy cipzáros kis táska is lesz majd a csúcs-csúcsváltozatok mellé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Nem lesz olcsó a OnePlus 7 Pro

    Mihez képest? – kérdezheti persze az olvasó. Mondjuk a OnePlus 3-hoz viszonyítva, a Galaxy Foldnál viszont jóval kedvezőbb árról pletykálnak.

  • Április 25-én futhat be a Honor 20 és 20 Pro

    Villámgyors hardverrel és egy rakás kamerával erősíthet a Honor, jó pár tulajdonságot kölcsönvéve Huawei-es féltestvéreitől.

Hirdetés