Mindent rögzíthet a HTC U 11

Bár a dupla kijelzős HTC U Ultra már piacon van, egy ízig-vérig 2017-es specifikációjú csúcsmodellel a HTC eddig adós maradt. Szerencsére már csak május 16-ig kell várni a leleplezésre, amelyet egyébként részben már a gyártó is megtett egy-egy Tweet-videójával. Úgy tűnik, a csúcsmodell átveszi az új típusjelzést és U 11 titulussal kerül majd forgalomba. Az üveg, mint hátlapi borítás, a Snapdragon 835 pedig, mint rendszerchip többször is elhangzott.

Ezek megerősítése helyett a tajvani óriás most inkább a csúcsmodell fejlett rögzítési lehetőségeire célozgat, bár azt nem teszi hozzá, hogy teljes, 360 fokos hang és/vagy képfelvételre lehet-e számítani. Audio oldalról mindenesetre a HTC évek óta az abszolút elitet képviseli, és tavaly, a HTC 10-zel végre a kamerára is komolyan rámentek. És ki ne felejthetné el a halszemoptikás RE kamerát, amelyet szerkesztőségünk is gyakran bevet, úgyhogy már mi is alig várjuk, hogy kiderüljön: mivel száll a HTC harcba a P10 Plus, a G6, az XZ Premium, a Mi 6 és a Galaxy S8 ellen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyon dögös a HTC U 11 vörösben

    Ha a kiszivárgott renderek a valós HTC csúcsmodellt ábrázolják, nem lesz gond a polcokon a figyelemfelkeltés.

  • Az új HTC-n sem lesz jack csatlakozó

    Kéminformációk szerint a HTC is dobja a 3,5 milliméteres jack csatlakozót az új csúcsmodell esetében.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés