Az új HTC-n sem lesz jack csatlakozó

A HTC U 11, vagy HTC U, vagy HTC Ocean, avagy még mindig nem tudjuk, mi lesz hivatalos neve a gyártó május 16-án bemutatkozó csúcsmodelljének, ami a LlabTooFeR Twitter bejegyzése szerint csak egy 3,5 milliméteres jack adapter kap, hagyományos fülhallgatókimenetet nem. Az iPhone 7-hez és a Moto Z-hez hasonlóan a HTC is a C típusú USB csatlakozóba illeszkedő átalakítós megoldást választhatja.


(forrás: HTC Twitter) [+]

Az 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel és minden valószínűség szerint érintés- és nyomásérzékeny kerettel szerelt Snapdragon 835-ös készülék ezúttal nem lesz a HTC Type-C csatlakozóval szerelt gyári fülhallgatójára utalva, ahogy a U Play és a U Ultra esetében. Ott ugyanis adapter helyett komplett in-ear fülest mellékeltek, ami igen beszűkíti a lehetőségeket. A kialakítás viszont nem fog jelentősen eltérni, legalábbis a legújabb előzetes szintén a liquid metal érzést hozza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Nagyon dögös a HTC U 11 vörösben

    Ha a kiszivárgott renderek a valós HTC csúcsmodellt ábrázolják, nem lesz gond a polcokon a figyelemfelkeltés.

  • Mindent rögzíthet a HTC U 11

    Az ugyan nem derül ki a friss előzetesből, hogy a 360 fokos felvétel alatt mire céloz a gyártó, de legalább már csak párat kell aludni, hogy okosabbak legyünk.

Előzmények

  • Frissítve! Egy csúcs-HTC is megfordult a Geekbenchnél

    Úgy tűnik, a következő HTC csúcsmasina is futott egy kötelező kört a Geekbenchnél.

  • Újabb (fura) előzetes a HTC U-hoz

    A HTC Ocean kódnéven futó készülék feltehetően a gyártó új csúcsmodelljét takarja, amelyhez újabb előzetest mutattak be.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

Hirdetés